Veelgestelde
vragen

Algemeen

Ja, Deex Free is helemaal gratis, en het goede nieuws is: dat blijft het ook.


Zo heb jij de mogelijkheid om Deex uitgebreid te proberen zonder verplichtingen. Bevalt het of wil je uitbreiden? Dan kan je altijd kiezen voor een van onze andere pakketten om jouw domeinnaam te koppelen of voor meer functies.

Ja dat kan. Binnen het dashboard kun je er altijd voor kiezen om te upgraden naar een ander pakket voor bijvoorbeeld je eigen domeinnaam of meer functies.

Zodra de contractduur van jouw pakket is verlopen is het mogelijk om te downgraden naar Deex Free. Wanneer dit kan is dus afhankelijk van het abonnement die je hebt gekozen en varieert van één maand tot twee jaar.

Nee, we hebben geen limiet voor dataverkeer. Dit zit altijd bij het gekozen pakket in.

Jazeker, we hebben het zo makkelijk mogelijk voor je gemaakt dat je alles zelf kan doen. Het enige wat je nodig hebt is een goede dosis creativiteit.

Natuurlijk willen we dat alles perfect werkt, en meestal is dat zo. Mocht er zich toch een probleem voor doen horen we dit graag, om het zo snel mogelijk te kunnen oplossen.

Ga eerst na of het probleem blijft bestaan, dit kan met een 'harde refresh' door op CTRL+F5 of CMD+SHIFT+R te klikken.

Storing of foutmelding
Denk je dat er een storing is? Neem dan gerust contact met ons op. Zorg er voor dat je de volgende informatie bij de hand hebt zodat we je zo goed en snel mogelijk kunnen helpen:

 • Wat is de URL (webadres) van de pagina waar het probleem zich voordoet.
 • Welke internetbrowser is gebruikt met welk besturingssysteem op wat voor apparaat?
 • Een screenshot zou fantastisch zijn.
 • Welke stappen moeten we volgen om het probleem te kunnen zien.

We vinden het fantastisch dat je meedenkt :). Via het contactformulier kun je jouw ideeën en voorstellen doorgeven. We zijn benieuwd. Wie weet is de volgende module ontstaan dankzij jou!

Op dit moment bieden we geen telefonische ondersteuning. We willen iedereen zo goed en snel mogelijk helpen. Daarom bieden we support aan via e-mail. Dit is sneller en efficiënter. Ook kun je het antwoord rustig nog eens teruglezen en kunnen we je bij technische vragen gelijk laten zien hoe je iets kan oplossen.

Neem eenvoudig contact met ons op via het contactformulier en we beantwoorden jouw vragen zo snel mogelijk, ook buiten kantoortijden. Zo bieden we jou de beste ondersteuning.


Domein

Wanneer je al een domeinnaam hebt kun je deze naar onze server verhuizen en laten koppelen aan jouw website. Zodra je een pakket kiest klik je eenvoudig op 'verhuizen' en kun je de verhuiscode invoeren van jouw domeinnaam. Wij regelen de rest.

De verhuiscode kun je opvragen bij jouw huidige hostingprovider.

Op dit moment ondersteunen we de volgende extensies: .nl .com .net .info .org .be .de .co.uk .fr Per extensie kan het verschillen hoe lang het duurt voordat jouw domein verhuisd is.

Op dit moment ondersteunen we de volgende extensies: .nl .com .net .info .org .be .de .co.uk .fr

Bij Deex connect, pro of bizz kun je jouw website koppelen aan een eigen domeinnaam. Je kan een nieuwe uitzoeken of jouw huidige domeinnaam verhuizen. De verhuiscode kun je opvragen bij jouw huidige hostingprovider.

Tijdens registratie is het mogelijk om een domein te registreren of een huidig domein te verhuizen. Wanneer je wat meer tijd nodig hebt kan dit ook later nog in het dashboard door te klikken op 'domein koppelen'.

Jij bent zelf eigenaar van het gekozen domein. Het domein is gedurende de looptijd van jouw abonnement jouw eigendom.

Wanneer je een abonnement bij Deex opzegt kun je eigenaar blijven van het domeinnaam. In dit geval kun je bij ons de verhuiscode opvragen zodat je het domein kan verhuizen naar een andere hostingprovider. Doe dit op tijd vóór het domein afloopt. Zodra de verhuizing in gang is gezet vervalt de koppeling met jouw website.

Wanneer je een domeinnaam wil vastleggen kun je kiezen voor Deex Connect, Pro of Bizz. Bij Deex Free is het niet mogelijk om een domeinnaam vast te leggen.

Wanneer je jouw domeinnaam wil wijzigen is dit mogelijk. Neem hiervoor contact met ons op. Aan het tussentijds wijzigen van jouw domeinnaam zijn wel kosten verbonden.


Marketing

Dit kan door in de beheeromgeving naar 'Instellingen' te gaan. Vervolgens kun je onder social media de link plaatsen bij het juiste social media symbool. Hierna wordt jouw link automatisch geplaatst in de footer onderaan de website.

Je kan de volgende social media knoppen toevoegen: Facebook, twitter, Pinterest, Instagram, Youtube, Tumblr, Linkedin, Whatsapp en email.

Ja, dat kan! Je kunt je website koppelen aan Google Analytics via de knop 'Instellingen' die je kunt vinden in de beheeromgeving van je website.

Analytics koppelen aan website

Tracking-ID

Je vindt het Tracking-ID als volgt:

 • Log in bij Google Analytics. (Of maak een account aan, als je dit nog niet hebt gedaan.)
 • 1. Klik links onder op de knop 'Beheerder'.
 • 2. Selecteer het juiste account als dit nodig is.
 • 3. Selecteer de website (property) die je wilt koppelen aan je Deex website.
 • 4. Klik op Trackinginfo > Trackingcode
 • Je vindt de Tracking-ID linksboven aan de pagina onder het gelijknamig kopje.
 • Kopieer en plak deze code in Deex, in het veld 'Google Analytics Tracking-ID'.
Hoe vind ik de tracking id?

Pagina's en vormgeving

Je kan van elke tekst of afbeelding binnen een 'tekstvak', een link maken naar een pagina binnen jouw website of een externe pagina.

 • Ga in de beheeromgeving naar de pagina waar je een link wil toevoegen.
 • Selecteer het woord, de tekst of afbeelding waar je een link van wilt maken.
 • Klik op het 'link invoegen icoon': link icoon
 • Type of plak de URL waar de link naar toe verwijst.
 • Optioneel: Kies bij het tabblad 'doelvenster' nieuw venster om de link op een nieuwe pagina te laten openen.
 • Klik op 'OK

Selecteer de tekst die je wil knippen met CTRL-X of kopiëren met CTRL-C Ga naar het tekstvak waar je de gekopieerde of geknipte tekst wil plakken, selecteer het tekstvak en plak de tekst met CTRL-V. Je kan ook de tekst selecteren en met de rechter muisknop de gewenste optie selecteren.

Een nieuwe pagina voeg je eenvoudig toe door in de beheeromgeving de tab "pagina's" te selecteren linksboven aan de pagina en op mobiel of tablet rechts het menu te openen. Klik op de knop '+ pagina'. Selecteer de gewenste pagina en klik op 'pagina toevoegen'.

Ga naar de beheeromgeving en klik op de favicon in de adresbalk van de beheeromgeving.

Kies vervolgens voor 'bladeren' om het bestand te kiezen en deze te uploaden. De volgende bestanden kunnen worden gebruikt: .PNG .JPEG, GIF

Favicon toevoegen aan website

Hiervoor klik je links in het menu of op tablet en mobiel rechts in het uitklapmenu op 'Design'. Nu kun je eenvoudig de kleuren van jouw website aanpassen. Ook kun je hier het lettertype kiezen.
Wanneer je per tekstvak het design wil aanpassen ga je naar het desbetreffende tekstvak en klik je links op rij bewerken

Design aanpassen website

Betaling

Dit is afhankelijk van je gekozen pakket en betalingstermijn. We bieden je de volgende betalingsopties:


Betalen via iDEAL of Bancontact

Je betaald direct via iDEAL per jaar of twee jaar. Kies je voor een langere periode in één keer? Dan ontvang je een leuke korting.


Automatisch incasso

Wanneer je kiest voor automatisch incasso gaat de eerste betaling via iDEAL. Hiermee geef je een machtiging voor automatisch incasso. Met automatisch incasso wordt het bedrag per periode van jouw rekening afgeschreven. Dit kan per maand, per jaar of per twee jaar. Ook hier ontvang je een korting als je kiest voor een langere periode.

Wanneer je hebt gekozen voor Deex Connect, Pro of Bizz start de facturatie op de datum van aanmelden. Na betaling ontvang je direct jouw factuur, deze kun je ook altijd terug vinden en het dashboard.


Maandelijkse pakket: Wegens administratieve redenen is automatische incasso verplicht wanneer je kiest voor een 'Maandelijks' abonnement.

Ja, dat kan met automatisch incasso. Wanneer je kiest voor automatisch incasso doe je de eerste betaling via iDEAL en geef je op deze manier toestemming voor automatisch incasso. Na de eerste betaling zal na elke volgende periode het bedrag automatisch van jouw rekening worden afgeschreven. Wel zo makkelijk.

Onze pakketprijzen zijn exclusief btw. Als ondernemer kun je onder bepaalde voorwaarden de btw terugvragen van de belastingdienst.


Opzeggen

Natuurlijk hopen we dat je wil blijven, maar als je toch wil opzeggen is ook dit eenvoudig zelf te regelen via het dashboard.

Ga naar profiel > abonnement > opzeggen

Kies het abonnement dat je wil opzeggen en we zullen jouw opzegging verwerken. houd er rekening mee dat de opzegtermijn een maand is.

Wanneer je dus hebt gekozen voor maandelijks opzegbaar pakket loopt jouw abonnement nog één maand door.

Wanneer je een abonnement hebt voor één of twee jaar en je wil opzeggen doe je dit dus uiterlijk één maand vóór het aflopen van je huidige abonnement. Wanneer je na deze maand opzegt wordt je abonnement weer met één of twee jaar verlengd en gaat je opzegging in na deze periode.


Staat je vraag er niet tussen?

 

Geen probleem. Neem gerust contact met ons op via ons contactformulier.

Wij proberen dan zo snel mogelijk je vragen te beantwoorden.

 

Eenvoudig jouw website maken

Een website maken hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. Sterker nog, met Deex kan iedereen een website maken! Volg onderstaand stappenplan, upload je logo, pas een paar teksten aan en je website kan online!

Goed vindbaar in zoekmachines

1. Meld je gratis aan

Je kunt een gratis account aanmaken op Deex en meteen beginnen met het bouwen van je website!

Goed vindbaar in zoekmachines

2. Geef je wensen door

Beantwoord een paar simpele vragen waarin jij je wensen kenbaar maakt.


Bekijk onze pakketten
Goed vindbaar in zoekmachines

3. Deex designt voor jou

Op basis van je wensen maakt Deex een website speciaal voor jou. Daarna kun je beginnen!

Waarom kiezen voor Deex

Goede vraag


Maak eenvoudig jouw professionele website met Deex. Ons systeem helpt jou tijd te besparen, werkt effectief en is ook nog eens voordelig. Zo wordt het leuk om je eigen website te maken. Ben je nog niet overtuigd? Probeer het gratis.

Iedereen kan het

Zolang je niet met de muis naar de rechterbovenhoek van je scherm gaat kan iedereen met deex een website maken.

Meld je gratis aan

Bij Deex kun je gratis een account aanmaken en beginnen met het bouwen van je gratis website. Meer opties? Upgraden kan altijd.

Geen reclame

Een website die om jou draait: Met Pro of Bizz is jouw website volledig reclamevrij voor een persoonlijke en professionele uitstraling.

Design filosofie

Speciaal voor jou ontworpen door onze designer, gekoppeld aan slimme technologie zodat elke website een eigentijds ontwerp heeft.

Beter gevonden

Dankzij automatische SEO een betere vindbaarheid in Google. Toch liever zelf doen? Ook dat kan gewoon.

Mobielvriendelijk design

Een gebruiksvriendelijke website is een mobielvriendelijke website. Jouw website werkt daarom perfect op mobiel en tablet.

Geen code

Voor jou dan, dat hebben wij al gedaan. Hierdoor is het super eenvoudig een website maken.

Snel online

Binnen 5 minuten kan jouw website online staan. Geloof je ons niet? Ga de uitdaging aan en probeer het zelf.

Veilige verbinding

Een veilige website, omdat jouw website altijd gebruik maakt van een HTTPS verbinding met een SSL certificaat.